Regnigt vårväder.

Sitter och tittar ut på elden från i förrgår som fortfarande ryker. Det faller ett stilla regn på den alltmer grönskande gräsmattan. Björkarna har börjat få knoppar här, men när vi åkte från Stockholm i onsdags fanns det hängen och spirande ljusgrön grönska i träden.

Väderrapporten har sagt att det ska bli halvmulet och lite solsken idag. Det ser jag fram emot så att jag kan så lite sallad och plantera ut penséererna i rabatten.

Kunde inte sova nu på morgonen, utan vaknade vid halv fyratiden och kände mig utvilad.

Tänkte på skolan som vanligt.
Tänkte på vad man kan göra med PowerPoint. För igår igår läste jag på uggleblogg om tips i PowerPoint, följde länken till en sida som heter PowerPoint Heaven. En sida som verkar intressant att kolla upp lite mer.
Tänk om det fanns lite mer tid! Tid för att göra allt det man är nyfiken på att veta! Tid för att göra allt det man måste! Tid för att koppla av!

Nu ljusnar det allt mer ute på himlen! Jag tror jag tar mig tid och går ut för att titta på brasan som pyr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.