Snökaos

Jag är glad att vi for till Hälsingland förra helgen. Nu är vädret inte roligt häromkring. Det är skönt att sitta här i värmen och titta ut på snön. Slippa vara därute och skotta snö.

Jag hoppas att det inte snöar för mycket däruppe i Hudik. Nu längtar vi alla till sommaren även om det är vackert med snö.

Jag sitter alltså här och blickar ut mot snön och tänker på dumheter som jag begår. Min senaste är att jag har anmält mig som intresserad att bli IT-pedagog.

Det skulle vara väldigt intressant, tycker jag och spännande. Nu är det inte säkert att jag får uppgiften för kommunen behöver bara åtta IT-pedagoger och det finns säkerligen många som är både kunniga och intresserade.

Uppgiften för IT-pedagogen är att PIM-certifiera arbetskamrater i kommunen och detta skall ske samtidigt som jag fortsätter mitt nuvarande jobb som vanligt. Tiden som går åt till IT-uppdraget skall räknas ihop och tas ut i klump och räknas bli till ungefär en dag. Då betalar kommunen en vikarie och jag kan ta ledigt med en vikarie i klassen.

Nu är det bara att vänta och se om jag skall oroa mig för ett nytt uppdrag eller om jag kan koppla av med det jag redan har, vilket egentligen räcker gott och väl. Det lockar mig ändå, eftersom jag kan ha användning av den utbildning jag får. Jag kan ha användning för den i min klass och bland mina kollegor.

Så…..

Första kursen är den 23 mars så väntan kan inte bli så särskilt lång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.