Det blåser

Deklarationstider och nu har jag prickat av alla siffror i blanketten. Det är bara resten kvar.
Ute blåser det även om solen skiner lite mellan molnen och det är varmt i solens strålar är det inte lockande att gå ut.

Igår tog vi en promenad genom Gamla stan till fotografiska. Vi tog en fika och beundrade Albert Watson, sedan tog vi en promenad tillbaka. Det var härligt även om det var kallt i luften trots solen.
När vi kommit hem var vi ganska trötta men uppfräschade av utflykten.

Tiden går fort nu! Min man pratar om sin pensionering som kommer i sommar och när jag tittar i min kalender upptäcker jag att det är tre veckor till påsk. Två hela veckor och en vecka som är avbruten av en seminariedag och en studiedag. Efter påsk börjar utvecklingssamtalen och bara sju veckor kvar till sommarlovet. Ingen av dessa veckor är en hel vecka för mig. Varje vecka finns det inlagt en dag med annat jobb än att vara med mina elever. Mina elever får även de ett antal olika aktiviter, närmare bestämt ca 12 olika.

Det blåser alltså ganska mycket nu i mitt schema. Snart är det sommarlov men först påsklov och Hälsingland naturligtvis. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.