Solen skiner och kunskap

Ännu en dag med solsken och jag har sovit tolv timmar i natt! 🙂

Boken Boyhood av J.M. Coetzee

Utvilad gjorde jag mig en kopp kaffe, en macka med Västerbottenost och satte mig i mitt klöverrum för att läsa boken Boyhood av Coetzee. Denna bok är så trög att läsa även om den är lätt att läsa, men den är inte what I like!:p i alla fall handlar den om en pojkes syn på sin omvärld. Funderar på hur mina pojkar ser på sin? Hur såg min far på sin barndom här i Holm i detta röda hus som värms med vedeldad spis?

Min fars barndomshem.

Igår tränade min make på att ploga även om det är smått om snö. Vi gick också en promenad för att titta på vad stormen Dagmar orsakat.

Ljuvligt väder där olika kunskaper skapas om och i denna vår omgivning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.