Solen skiner även idag

Solen skiner även om det är svalt ute. Varje morgon har börjat med solsken denna Valborgsmässohelg, sedan har molnen dykt upp mot eftermiddagen. Det har haglat, snöat, regnat och däremellan har det varit solsken.
Igår satte jag potatis, grävde upp mer trädgårdsland och satte mer potatis. Det blev två rader Rocket längst bort och en rad närmast huset. Cherie fick tre rader på gamla landet och två rader på det nya. Jag sådde morötter, palsternackor, ärtor och bondbönor. Bondbönor är första gången för oss. De såddes i gamla potatislandet närmast nya och även i nya närmast gamla.  Undrar hur det går med bondbönorna. I nya blev det också en rad morötter. Sallad, koriander, lök och lite blomster har det blivit sått av tidigare. Nu är det bara att vänta.

Rocket och Cherie, en salladspotatis.

Det nygrävda trädgårdslandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.