Hösttermin och planering i engelska

Juli månad närmar sig slutet och augusti står för dörren. Det är klart att tankarna går till skolan och höstterminens start.

Jag har redan funderat på hur engelskan skall läggas upp och som inspiration har jag tittat in på Outi´s sida webenglish.se . Bland annat funderar jag på lite skattjakt, ”Pirates” i September, men först starta med ”Autumn – Fall”. Det lockar mig att jobba mer med teman i engelska och under Themes får jag många idéer om vad vi kan jobba med. Här finns också länkar till sidor med engelska material.

Höstterminen har startat i mina tankar.  Tack Outi, min gamla engelskafröken, för alla tips!;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.