Första bloggen med klassen

För flera år sedan började jag blogga med min klass. Då blev det viktigt att använda appar på iPaden där eleverna kunde producera texter och material som vi kunde publicera i bloggen. Via bloggen kunde då föräldrarna bland annat se sina barns arbeten.

Allt förändras med tiden och nu har vi kommit ifrån de apparna. IPaden används till produktion som sedan skrivs ut eller vi gör film av deras arbeten som vi bland annat visar på föräldramöten.

Har vi glömt bort bloggen? Eller är det bara lite tjatigt och brist på intresse från föräldrar att titta in i bloggen? Däremot har vi ett instagramkonto i klassen och det verkar som att föräldrarna lättare tittar in i vårt klassrum via detta. Mera lättillgängligt!?

Det digitala utvecklas hela tiden och vem vet vad som gäller nästa år?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.