Tid och bloggar

Allt har sin tid och tiden går fort. Sommaren är slut och det har inte blivit så mycket skrivande i min blogg. Det fanns en tid då jag skrev mycket i mina olika bloggar, speciellt i Kajsasi. Vart har den tiden tagit vägen? Var det intresset eller behovet som försvann? Det går i vågor!

Nu har terminen på skolan pågått i tre veckor? Har det verkligen gått bara tre veckor? Just nu kämpar vi med att återfå rutinerna för eleverna och komma igång med det digitala efter att de bytts ut. Nya digitala enheter, en portal för våra iPads, nytt intranät och ny portal för kontakten med föräldrar.  Vi har börjat använda Airwatch för iPadsen och VKlass som portal. Förra veckan var det kurs i Airwatch och nästa vecka blir det Gafe-utbildning. Jag har längtat efter att kunna använda google apps i skolan och airwatch ser ju intressant ut. Det blir spännande att se hur det kommer att fungera! 😉

Igår ställde jag frågan till mina elever om det fortfarande var intressant med bloggarna. De var lite mätta på dessa, men en elev ville direkt kolla sin blogg. I parallellklassen vill de få möjligheten att göra egna bloggar, för det har de inte fått tidigare. Jag undrar om jag orkar starta något nytt där och deras klasslärare tycker att det räcker som det är med allt digitalt.

Tiden räcker inte till och det går i vågor det där med bloggar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.