Arbete och avkoppling

Det har varit en hektisk vecka på jobbet och nu känns det skönt att kunna koppla av och samla ihop veckan. Vi hade tänkt att åka till landet, min man och jag, men bestämde oss för att stanna hemma denna helg. Det känns både skönt och lite sorgligt för jag längtar till landet och den avkopplingen. Nu ska jag koppla av här hemma i stället och tänkte försöka satsa på att måla lite akvarell i stället. 😉

Nästa vecka blir lite annorlunda för då blir det kurs som lärspridare inom IKT på onsdag eftermiddag och kurs i Airwatch och kanske en app-kurs i Swift om jag hinner. Jag vill hinna!

En elev i klassen berättade i veckan att hon vill att vi skall arbeta med Swift för att den lärde från grunden i programmering. Hon hann före! Det gäller att som lärare hänga med i svängarna! Eller också får hon lära mig! 😀

Undras om jag kommer igång med måleriet denna helg!?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.