Midsommar nu och då

I morgon är det midsommarafton även om det redan varit den längsta dagen, den 21 juni. Min man planerar mat i mängder till oss två. Jag tänker att det hade varit bra när barnen var mindre och vi var fler, men då var han inte pensionär och jag “dubbeljobbade” som mamma, hushållerska och som lärare. Då hade det varit skönt med lite hjälp i hushållet. Nu är jag bara trött!

Jag har i alla fall plockat lite blommor idag. Det blev inte sju sorter, men det blev ängsklockor, prästkragar, glim, lupiner m.m. Lite midsommarstämning i huset och utanför. Det är nu! Hur var det då? Blommor hör midsommar till, i alla fall, både nu och då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.