Trädgårdsarbete – igår, idag och framöver

Efter en underbar dag på holmen vaknade jag till en ny ljus morgon. Himlen var lite rosafärgad och jag öppnade terassdörrarna för att få lite frisk morgonluft. Då märker jag att nu har myggen börjat komma!

På holmen vid vår Gubbvik blänkte vattnet, bryggan håller på att tippa över och det blev rensande bland klibbal. Det var ett behagligt väder för arbetet, men det var ännu inte badtemperatur i vattnet. Det var bara 15 grader! Burr!!!

Det finns mer att rensa, klippa det lilla gräs som finns och till hösten blir det förhoppningsvis en ny brygga. Nu finns det i alla fall mycket ris att elda upp till vintern eller tidigt i vår. Vi får hoppas det inte ligger i vägen för den nya bryggan.

Nu är det alltså en ny dag och igår klippte jag syrenhäckarna här i Holm, så här finns också en del att kratta ihop. Igår var det klarblå himmel och en svag bris. Idag är det lite moln som far fram över himlen och det känns som att det blåser lite mer.

Trädgårdsarbetet fortsätter! Vi har lite olika trädgårdar. Vår radhusträdgård i Stockholm, vår bondträdgård i Holm, vår havsträdgård vid Gubbviken och vår sommarstugeträdgård i Backa Gård. Det finns alltid något att göra och nästa vecka far vi till Backa Gård för att rensa i trädgården där. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.