Att rensa bort ett arbetsliv

Under hösten har jag rensat och rensat. Det är inte klokt så mycket man samlar på sig som lärare “kan vara bra att ha”. Bland alla pärmar och skräp som samlat sig under mina nästa 20 år som lärare ramlade gamla minnen fram. Gamla skolkataloger, brev och teckningar från elever och gamla stenciler som bara legat där längst inne i ett skåp. Alla dessa saker som fått följa med vid alla flyttar mellan olika klassrum.

Min arbetskamrater har fått små minnen av mig. Stenciler, böcker, små figurer och jag vet inte vad. Det blev ett skämt i arbetsrummet. 😀

Jag tog hem några pärmar som jag inte visste hur jag skulle göra med innehållet och nu ligger de och väntar där sitt hörn. Idag tittade jag i dem, men jag kunde inte slänga, inte än. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.