Återblick

Nu har jag flerfaldigt genomfört uppgiften att kontakta tidigare vänner. Det är en av uppgifterna för en nydanad pensionär. Jag har ringt två av mina tidigare vänner, chattat med ett par och lagt till flera via Facebook! Men nu då?

Idag fick jag tack vare en ny vän på Facebook information från två håll när det gäller snökaoset i Hudik. Två av mina nygamla vänner har vinkat till mig. 😂 I maj är det inbokat en återträff för min lärarutbildnings klass som tog examen 1998. Det blir lite spännande att träffa dem alla och höra deras erfarenheter under dessa 20 år.

Då var alltså det avsnittet, nr 9, från boken ”Äntligen pensionär” avklarat.🤔😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.