Läshungrig

Nu har jag läst ut två böcker av serien om Elena Greco. Den är skriven av Elena Ferrante. Jag köpte böckerna på bokrean. Det var en f.d. arbetskamrat från min tid på PUB som rekommenderade böckerna. De utspelar sig i Neapel och hur Elena´s uppväxt där ter sig. Den första boken heter ”Min fantastiska väninna” och handlar om två flickor i arbetarkvarteren i Neapel. Bok två heter ”Hennes nya namn”.  Bägge böckerna är läsvärda, skrämmande och fascinerande. Jag har i Google maps ”My reading around the world” satt ut en del av platserna där berättelsen utspelar sig.

Nu ska jag snart sätta tänderna i den tredje delen ”Den som stannar, den som går”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.