Måleri i olja och akvarell

Jag funderar över bilder att föreviga i måleri. Bilder från Hälsingland under olika årstider med olika vyer har jag skissat på. Nu är frågan om det blir akvarell eller olja. Kanske blir det olja denna gång!?

Igår var jag på kurs i oljemålning för Eliana Borozanov på Medborgarskolan. Det var härligt att komma igång med måleriet igen. På kursen började vi med stilleben och skall senare gå över till landskap, berättade hon. Men jag kan ju tjuvstarta med dessa vyer eller kanske det är för svårt än? Kanske blir det ett annat motiv här på hemmaplan. Tavlan på kursen står kvar där för att torka inför nästa tillfälle och något måste jag ju arbeta med innan dess. Kanske blir det att skissa på fler idéer? Skissa i blyerts, krita eller akvarellpennor? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.