Broderi och IKT

Nu har jag fått inloggningsuppgifterna till broderikursen! Spännande att gå en broderi-kurs via nätet och med hjälp verktyget ”Teams”. Jag har fått första uppgiften, dvs. att logga in, skriva ett inlägg och lägga in en profil-bild. Jag har också undersökt flikarna/filerna som rör kursen. Vi är tydligen 15 stycken som kommer att gå kursen.

Nu längtar jag till vårt möte den 27-28 augusti som sker via videokonferens i Teams. Den 27:e är det klockan 11-17 och den 28:e 9-15, precis som om vi varit på skolan. Dock får jag väl göra lunchen själv.

IKT och en kurs i broderi blir en intressant ny erfarenhet och vi får se om/när det blir ett möte på skolan. Det beror på vad mina kurskamrater tycker och vad som händer med Corona.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.