Distanskursen igång

Första dagen på broderikursen som än så länge är helt på distans. Det var intressant att träffas via ”Teams” men fysiska träffar är trevligare. Fast det är bra att denna möjlighet finns i Coronatider.

I morgon är andra dagen och då skall vi bestämma hur vi gör till nästa träff om ca en månad.

Det är nog en vana och lite teknik hur man skall hantera denna typ av kurs. Vi hade en del tid till eget broderi och då var till exempel ett par tre av deltagarna online till och ifrån, men det var väldigt tyst. Kanske blir det lite bättre framöver när vi lär känna varandra bättre, trots de digitala träffarna.

Jag ser fram emot morgondagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.