Montering av broderi och kursdokumentation.

Första uppgiften på broderikursen vid Västerbergs folkhögskola är snart klar nu återstår montering, redovisning och kursdokumentationen att icke förglömma.

När det blir dags för montering av mina broderi kommer ångesten. Jag funderar och funderar. Jag går och drar på det, måste bearbeta det på något sätt. Kanske för att det är det tråkigaste men samtidigt som det är spännande att äntligen få se det färdiga resultatet.

Det blev en liten paus från den delen av arbetet och i stället började jag skriva på redovisningen som ska lämnas in via Teams. Det ska vara bilder från arbetet under arbetets gång och reflektioner över arbetet.

Jag har i alla fall valt fodertyg och nu tror jag också mig veta hur påsen/kassen ska se ut. Det ska bli en kasse med handtag och fodret ska ha en dragsko så att jag kan stänga kassen.

Egentligen är det inte så svårt att sy ihop, men…

Idag ska jag montera mitt broderi och ta en bild för redovisningen av arbetets gång. Här är broderiet och fodertyget jag valt.

Broderi och fodertyg som väntar på montering

När monteringen är klar återstår kursdokumentationen, en pärm eller en anteckningsbok, eller blogg? Jag antar att jag måste göra en “icke digital” kursdokumentation! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.