En bok – Ett broderi

Så har jag kommit till den där tomheten när jag läst ut en bra bok. Boken heter ”Där kräftorna sjunger” av Delia Owens. Den är läsvärd! Är allt jag vill säga just nu, för jag är tagen av innehållet och måste smälta allt.

Tanken är att vi i vår broderigrupp skall brodera något ur boken och jag vet vad jag ska brodera!

”Den svaga solen fann en glipa mellan de tunga molnen och snuddade vid sandrevet. Kya såg sig omkring. Strömmen, havets mäktiga sopkvast, hade tillsammans med stranden skapat ett finmaskigt fångstnät, för överallt omkring henne låg den mest fantastiska samling snäckor hon någonsin sett.” Citat ur Kräftorna sjunger av Owens

Jag läste den via www.storytel.com/se/sv/books/1024308-Daer-kraeftorna-sjunger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.