Paus

Då blev det en paus!

Jag är klar med inlämningsuppgiften i Broderi 1, Svartstick vid Västerbergs folkhögskola. Även redovisningen är klar men jag laddar nog inte upp den på Teams-portalen än ifall jag kommer på några ändringar!? Nu ska jag väl egentligen börja med uppgiften till Skapande broderi, dansmuséet. Skissen på hur det ska se ut är klar och nu funderar jag på material och sömsätt. Vi har inte fått datum när broderiet skall vara klart eller var det ska lämnas/skickas, så…

Det är lite paus just nu…

Jag har läst ut boken “Där kräftorna sjunger” som vi skall brodera till i vår lokala broderigrupp i Broderiakademin, Sollentuna gruppen. Vi har digitalt möte via vår Facebookgrupp och vårt rum där den 7 mars. Jag tror jag vet vad jag vill brodera till boken men jag funderar fortfarande. Kanske gör jag en skiss framöver.

Just nu har jag paus…

Funderar på om jag ska måla lite i stället för broderandet?

Ett trevligt pausarbete i detta trista regnväder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.