Shisha broderikurs och ATC kort

Sitter och väntar på att sista kursdagarna denna termin skall börja. Idag skall vi arbeta med Shisha broderi och i morgon får vi en digital visning från Länsmuséet i Gävleborg om Hedvig Ulfsparre.

Jag har tjuvstartat och redan broderat prov på spegelbroderier, men jag får väl se om det blir lite nytt på den fronten idag.

Vi ska också brodera ATC kort till våra kompisar på kursen. Även här har jag tjuvstartat! 😉

Vi skall också få information om kursplanen för nästa läsår. Det ska bli spännande att se vad den innehåller. Sedan får vi “läxa” över sommaren, en sommaruppgift som handlar om att färga tyger. Jag har redan beställt och fått boken boken “Naturlig Färgning” av Lina Sofia Lundin och tjuvstartat med att läsa lite grann.

Men nu är det snart dags för start och sedan blir det sommarlov när ATC korten är inskickade… Ute öser regnet ner!

3 reaktioner till “Shisha broderikurs och ATC kort”

 1. Hej Kajsa
  Rolig kurs. Så härliga skapelser du får till. Fint att du delar med dig
  Jag har sökt till broderi 1 till hösten.
  Hur ser upplägget ut? tänker på de digitala träffarna/lektioner. vilka tider på dagen brukar de vara.
  Jobbar, tänker att det borde fungera ändå

  1. Hej Viera! Kul att du hittat till min blogg! Vi har haft de digitala träffarna 9-15 bägge dagarna, men i början hade vi 11-17 första dagen och 9-15 andra dagen! I alla fall så har vi då haft genomgång / föreläsning den första timmen sedan har det varit eget arbete fram till ca en timme innan dagens slut. Den sista timme har vi redovisat vårt arbete vi gjort under dagen. Under det egna arbetet har Malin varit tillgänglig för frågor etc.
   Upplägget för nästa broderi 1 kan ju bli annorlunda, men hör av dig till Malin på Västerbergs folkhögskola! Malin är toppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.