Nya sidor i min blogg

Sitter just nu, några dagar in i det nya året, och redigerar lite i min blogg. Jag lägger till sidor för mina kreativa alster. Ett galleri för mina broderier och så småningom ett galleri för mina akvareller och oljemålningar.

Det blir lite trial and error när jag designar sidorna. För tillfället är det gallerier med bilder på verken. En del bilder kan man klicka på och då kommer du till en sida i bloggen som beskriver verket/alstret under processen. En del av bilderna behöver jag uppdatera så att de blir snyggare!?

Det var ju ett tag sedan jag uppdatera bloggen så det tar lite tid att sätta sig in i hur man gör. Användarvänligheten i bloggen förändras också med åren. Det är lite arbete när nya sidor skapas detta nya år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.