Längtan – ett landskap

Nu tror jag att jag är klar med detta landskap!? Men hundra är jag ändå inte… Jag kallar den Längtan än så länge och ramen skall den vara svart eller?

Den är broderad på vit bomulls-canvas med svart sytråd. De stygn jag använt är förstygn, efterstygn, stjälkstygn, plattsöm och lite stumpwork – stygn där blommorna vid stugan och i förgrunden broderades.

Testar, ska det bli en montering med svart ram eller bara spänd på en foamboard!?

”Längtan” med svart ram
storlek 30×40 cm
Längtan på foamboard
storlek 30×40

Detta är också en slags längtan, men det är till den Fjällnära natur Ett minilandskap broderad med moulinégarn på vit bomullsväv.

”Fjällnära natur”
storlek 8×8 cm, med ram 15×15 cm

Nu skall jag i alla fall planera ett nytt slags landskap, en stadsbild med människor det också. Vilket är uppgifterna på kursen i broderi. Tre minilandskap, ett stadslandskap och ett naturlandskap. Två minilandskap är klara och nu även mitt naturlandskap, återstår ”stadslandskapet” och en liten minilängtan kanske. Längtan till lanskapen. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.